La vida es una trepidante aventura. Y yo, una sonrisa exploradora.
I si aquest somriure es cau... és només per tornar-se a alçar, havent vist el terra de prop.

Friday, October 30, 2009

Pregunta d'assaig

Discuss whether young people are conforming or rebelling when they "binge" drink or take "recreational drugs".

O, en altres paraules: Discuteix si la gent jove es rebel·la o es conforma quan va de borratxera o pren droges.
És la pregunta que he escollit per a l'assaig de sociologia. Em preguntava si faríeu alguna aportació que encara no hage considerat!
Bon tema, eh?

Per on pares?



Els meus dits no saben per on començar.
Transcriure a pols de teclat els camins, més bé sendes, per les que la meua vida viatja... és ben complicat.
Què té Edinburgh...? Us preguntareu.
Massa coses. Això és el que té.
Tantes que una ment inquieta com la meua no pot llevar-se del cap la sensació de que s'està perdent el temps si no es fan totes i cadascuna de les coses que apareixen fins i tot de davall les pedres.
Molta gent nova, molts pensaments nous, llocs nous, una nova llar a fer...
Estic sent molt general ara mateixa, però és només perquè si començara a contar alguna cosa en concret no acabaria mai, i necessite escriure l'assaig de sociologia, encara que siga "a huge piece of crap", per a disfrutar sense remordiments d'aquest cap de setmana al "Mainshill Solidarity Camp".
És un bosc al sud d'escòcia on volen construir una altra mina de carbó, acabant de destrosar per complet tot l'ecosistema i les comunitats que hi viuen. N'hi ha un grup de gent acampada per a impedir la tala d'arbres. Uns quants de People&Planet hi anem a fer una visita.

Veieu? Us preguntareu... què és això de P&P? I al explicar-ho apareixerien tres o quatre altres coses que explicar. Aixina que anirem per parts, poc a poc. Post a post.
De moment ho deixaré ací per hui, a vore si m'hi fique de veres amb l'assaig, i em dóna temps inclús d'anar a vore una obra de teatre.

Foto: in the meadows

Friday, October 9, 2009

A punt...

Ja queda poc, amics!
Hui tindrem internet a casa, i des de l'escalfor de la llar, finalment, reprendre els escrits de les meues aventures (que no en son poques!), per a que pugau saber de mi tot i que pareix que les meues adreces electroniques hagen deixat d'existir.
Cheers!