La vida es una trepidante aventura. Y yo, una sonrisa exploradora.
I si aquest somriure es cau... és només per tornar-se a alçar, havent vist el terra de prop.

Monday, January 3, 2011

UWCiMish toughts

Photo by Cecilia
Beginning of September. Incredible day when 5 Mostarians manage to meet over dinner in Edinburgh. Georg, Ruth, Yan Kei, Tessa and I. Hopefully we can repeat this down in Devon, in Ruth's place, this Easter.
Sounds good?
Sounds good!

Photoing

Nova idea per a mantindre-vos al dia dels meus menesters. Convertir el blog en un fotolog (com: www.fotolog.com/adonat)! I si els texts no són massa llargs, vindran amb els dos idiomes també (que el castellà es pareix prou al català, i si no els traductors no fan el paper massa malament).

New idea to keep you updated about my doings. To turn this blog into a fotolog (like: www.fotolog.com/adonat)! And if the writing is not too long, it'll also come in both languages (cause Spanish is quite similar to Catalan, and if not, web translators are not too bad)

Fent un calmant a casa, a principis de septembre. Vaig fer un sopar "espanyol" amb pa amb tomaca, truita de pataca, allioli, pernil salat, gazpacho, rosquilletes, fuet... i vaig fer un calmant pa acabar. Però com allà són tan paranoics amb el tema de la seguretat, la alarma de fums de la cuina salta a la mínima mínima. Aixina que em va tocar estar al costat de la finestra oberta. Però ei! Se nota que una s'ha tragat vetllades i vetllades de pares fent calmants.