La vida es una trepidante aventura. Y yo, una sonrisa exploradora.
I si aquest somriure es cau... és només per tornar-se a alçar, havent vist el terra de prop.

Wednesday, November 25, 2009

Oh, els dimecres!

Per a que vos feu una idea:
9.35 - 9.55 Eixir de casa amb la bici.
10.00 - 10.50 Tutorial de "Introduction to Community Education"
11.00 Classe: "Developing your professional identity in Community Education.
(Abans a les 12 anava a the Chaplaincy* al Fairtrade Café, que fan una sopa que te cagues, i que les ganàncies van destinades a diferents projectes cada dimecres)
Ara me quede en la biblioteca de la facultat d'educació, fent una mica de recerca i lectura per a l'assaig (post anterior). Dine de tàper o quelcom
ràpid al Forest Café.
14.30 - 16.30 People&Planet** planning meeting
17.00 - 19.00 Clowning/improvisation & games
19.00 - 21.00 Malabars

Però hui, després del planning meeting, només estàvem Nico (un amic italià) i jo. Aixina que hem estat una hora llarga xerrant de la vida. I després hem agafat un vinet i cap al Forest, on allà a les 7.30 he sigut el "dj" de The Grammophon Hour!
Cridar a la family per sentir-los la veu.
I un company de pis que segueix sense parlar-me.

I 11 llibres on fer recerca per a l'assaig esperant a l'estanteria.
I, tot i els moments d'estrés i de "mare meua no tinc temps per a tot", seguisc serenament feliç i agraïda d'aquesta més que meravellosa vida.
=)!

*The Chaplaincy: part d'un edifici de la uni que, com diu el lema, és per a totes les religions i cap. En termes pràctics, és un espai genial per a relaxar-se, fer-se un café/té de gratis, i gastar algunes de les habitacions per a reunions o altres coses.
**People&Planet society: grup de la universitat (present a moltes universitats de regne unit) on organitzem activitats, xerrades, tallers... principalment sobre medi ambient, però generalment sobre qualsevol cosa que no ens agrade (o el contrari!).
Foto (by Ruth Cape): dimarts de la setmana passada, protestant davant del Royal Bank of Scotland a les 8 a.m. (Hands against Tar Sands!)

1 comment:

  1. Siempre tan activa, siempre tan tu... me encanta!! Leo "mare meua no tinc temps per a tot" y lo hago escuchando tu voz =)
    Por cierto, que ide tan genial lo de tomaret una sopa y que los beneficios se destinen a diversos proyectos ¡a quien se le ocurrió?
    Un besote y un gomet pa mi activista favorita

    ReplyDelete